Waarom AutoCrew?

 

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Wij staan elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

Wij als AutoCrew-garagehouder gebruiken diagnoseapparatuur en -software van Bosch en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door de officiele samenwerking met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen Garagebedrijf Oost met al het goede van Bosch!

 

Samenwerking met Bosch.

 

Wist u dat er waarschijnlijk vele tientallen technologieën van Bosch in uw auto zitten? Bosch is namelijk de grootste leverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. AutoCrew heeft een sterke samenwerking met Bosch en kan u hierdoor een 'bumper-tot-bumper'-service verlenen voor uw auto. Uw AutoCrew-garage Oost beschikt over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden.

 

Voordelen van AutoCrew op een rijtje:

 

  • De monteurs van uw AutoCrew-garage Oost worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch.
  • Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.
  • Uw AutoCrew-garage Oost heeft een partnership met Bosch.
  • Zij beschikken over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.
  • Uw Autocrew-garage Oost maakt gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur.

 

Voor meer informatie over Autocrew kunt u terecht op de website van Autocrew.

 

Garagebedrijf Oost

Nieuwendammerdijk 536

1023BX. Amsterdam

Tel. 020-6650744